Ingrendiente:
4 linguri miere de albini
4 oua
100 g unt
1 pahar de zahar
1 lingurita bicarbonat de sodiu
3 pahare de faina
1 L smintina
250 g mascarponi
2 plicuri de vanili
100 g fructe de padure
1,5 pahare de zahar
Prepararea:
Intrun bol punem mierea zaharul si untul.
Bolul se pune pe baie de aburi.
Se lasa pina se topesc ingrendientele si mestecam bine adaugind cite un ou .
Apoi se adauga si bicarbonatul.
Toata compozitia se amesteca si se lasa pina se mareste.
Incet se adauga faina .
Cind se ingrosa se scote si se framinta aluatul.
Cind este aluatul gata se pune pe masa si se inparte in 8 bucati.
Se ia foi de copt si intindem turtele pe ea .
Le dam forma rotunda,intre timp cuptorul este incalzit la 200 °.
Fiecare turta se coace pina prinde o culoare aurie.
Dupa ce sau racit toate turtele gatim crema si ungem fiecare turta cu crema.
Si intre ele se adauga fructele de padure.
Torta se decoreaza dupa dorinta.
Pofta buna!!!