marți, 1 decembrie 2015

Triunghiuri cu piept de pui

Ingrendiente:
1 pachet de aluat fillo
3 bucati fileu de pui
3 oua
3 catei de usturoi
1 ceapa 
sare
piper
paprica 
curcurma
patrunjel si marat proaspat
maioneza
Prepararea:
Pieptul de pui se spala bine se usuca,apoi se taie cubulete mici.
Ceapa se taie si ea marunt si se caleste un pic.
Intr-un vas se pun toate ingrendientele pieptu de pui,ceapa,usturoi,sare,piper,paprica,curcurma,patrunjelu si marar tocat.
Se mesteca bine si daca e nevoie mai adaugam sare.
In alt bol punem citeva linguri de maioneza si ou le batem bine.
Cuptorul se incalzeste  200°,intre timp se iau 2 foi de aluat si se intinde pe masa.
Apoi se taie fisii de 7-10 cm latime dupa dorinta .
Ungem atent cite o fisie cu ou si maioneza.
In capatu fisiei unse cu ou punem cite o lingura de umplutura.
Si incepem usurel a inpaturi foile in forma de triunghi.
Cind e gata triunghiul se aseaza pe o tava cu hirtie de copt.
Inainte de a le baga la copt se ung deasupra.
Se coc timp de 25-30 min pina se rumenesc frumos.
Se servesc calde cit si reci !
Pofta buna !!!



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu