marți, 3 ianuarie 2017

Maioneza de casa

Ingrendiente:
200 ml ulei
1 ou
1 catel de usturoi
sare
piper negru
Prepararea:
Maioneza de casa cu aroma de usturoi gatita rapid si fara EURI.Am gatito de data acesta fara mustar si mia luat 2 min.Aveti nevoie si de un blender alfet nu puteti face maioneza si oul sa fie proaspat .Sa trecem la treaba :
Se pune uleiul si un ou intr-un  borcan sau intr-un vas mai inalt.
Si incepem a mixa cu blenderul rapid pina se ingroasa.
Spre sfirsit se curata un catel de usturoi se taie marunt si il mixam si pe el.
Adaugam sare piper dupa gust.
Maioneza e gata o puneti intr-un vas de sticla inchis si se pastreaza 2-3 zile.
Eu am folosito pentru a marina un iepuras pentru revelion a iesit foarte gustos.
















2 comentarii:

  1. De ani buni doar asa fac maioneza. Nu știam, însă, de trucul cu usturoi. Voi încerca și asa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a marina carnea este foarte delicioasa aceasta maioneza.

      Ștergere