marți, 26 mai 2015

Orez cu sparanghel

Ingrendiente:
300 g orez rotund
500 g sparanghel
200 ml de frisca
200 ml apa
2 cepe 
30 g unt 
sare 
piper
cascaval ras
Prepararea:
Ceapa se taie cubulete.
Se pune o cratita pe foc si adaugam 30 g de unt si ceapa.
Cit se caleste ceapa taiati sparanghelul .
Il adaugam peste ceapa calita si se lasa 5 min.
Adaugati orezul.
Mestecati bine si se adauga apa fiarta .
Se ferbe 20 min pina scade apa.
Si apoi adaugati frisca .
Si lasati la foc incet 10 min .
La sfirsit adaugati sare piper  dupa gust si puteti sal serviti cu cascaval 
ras sau parmezant.
Pofta mare si ma bucur sa va regasesc dinou cu retete noi si delcioase!!!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu