miercuri, 10 iunie 2015

Ardei umpluti

Ingrendiente:
15 ardei mici 
2 cepe albe
3 morcovi
200g orez
300g carne tocata
2 linguri pasta de rosii
2 frunze de dafin
suc de rosii
marar proaspat
sare
piper
Prepararea:
Incepem cu legumele sa  le curatim si sa le spalam .
Ceapa se taie cubulete si morcovul se trece prin razatoare.
Intr-o tigaie se pune un pic de ulei si incepem a cali ceapa si morcovul.
Apoi adaugam 2 linguri pasta de tomat.
Intr-un bol se pune orezul,carnea tocata,prajitura de ceapa si morcovi,
mararul tocat sare piper dupa gust.
Mestecam bine umplutura si incepem a umplea ardeii.
Se pun ardeii umpluti intr-un vas .
Si peste eii se toarna suc de rosii.
Se se pun la foc sau in cuptor pe o ora .
Se servesc calzi cu smintina.
Pofta mare!!!



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu