marți, 16 iunie 2015

Cartofi umpluti

Ingrendiete:
4 cartofi mari
2 gogosari copti
50 g de mazare
30 g de unt
100 g brinza feta
1 felie de cascaval de capra
citeva fire de marar
sare 
piper
Prepararea:
Acesti cartofi sunt deliciosi dupa reteta Jamilieie
 http://www.jamilacuisine.ro/cartofi-umpluti-la-cuptor-reteta-video/
cu  mici schimbari .
Cartofii se iau se spala si se pun la copt in cuptorul incalzit la 200° timp
de 1h 20 min.
Inainte dea ii baga la cuptor cu o scobitoare se inteapa cartofiii.
Cind sunt gata copti se lasa sa se raceasca 10-15 min.
Apoi cu un cutit atent se taie forma unui  capacel.
Si cu o lingura incepem a gauri cartoful inauntru .
Si se pune intr-un bol adaugam untul si se piseaza.
Gogosarii se toaca marunt.
In bolu cu cartofi se adauga gogosarii,sare,piper,mazarea si brinza feta rasa 
si mararul tocat.
Se mesteca bine toate ingrendientele.
Incepem a umplea cartofii .
Se pune cite o felie de cascaval deasupra si se pun la copt timp de 20 min.
Cartofii sunt gata.
Pofta buna!!!






















2 comentarii: