miercuri, 12 august 2015

Creveti in sos de rosii

Ingrendiente:
500 g de creveti
3 rosii
2 cepe
2 morcovi
3 catei de usturoi
1 pahar de apa 
1 lingurita de zahar
citeva fire de marar
sare
piper
ulei
Prepararea:
Legumele se iau se curata si se spala bine.
Ceapa se taie cubulete si se pune la calit.
Urmam pasii ,luati rosiile spalate si le increstati cu un cutit apoi turnam apa fierbinte peste ele.
Se lasa in apa fierbinte va fi mai usor sa le scoatem pelita.
Morcovii se trec prin razatoare mica.
Si se pun la calit cu ceapa.
Mestecam totul bine inpreuna.
Rosiile se decojiti frumusel si le taiati cubulete.
Le adaugati peste ciapa si morcovii calti .
Se prajesc cam 10 minute apoi adaugati un pahar cu apa si se mai lasa 15 min la foc mic.
Crevetii se spala si se curata .
Spre sfirsit taiati usturoiul bucati mici,tocati mararul proaspat.
Si se adauga totul in tigaie.
Se mai adauga zaharul,sare piper .
Mai lasati 10 min si sosul este gata.
Serviti cu mare drag!!!!























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu