marți, 4 august 2015

Pui marinat in sos grecesc

Ingrendiente:
1 kg de pui
200 ml de iaurt natural
2 linguri de ulei
4 catei de usturoi
1 lingurita de oregano
2 lingurite de patrunjel
1 lamie
sare
piper
Prepararea:
Cind avem ingrendientele pe masa incepem a gati sosul.
Intr-un bol punem iaurtul,uleiul,si sucul de lamie.
Adaugam sare si piper dupa gust.
Si metecam bine bine toate ingrendientele,intre timp adaugam oregano si patrunjelul.
Pisam cateii de usturoi.
Puiul se spala si se aseza frumusel in sosul grecesc sa se marineze pe o ora .
Lam gatit in punga la cuptor timp de 25 min la 200°,dar se poate de gatit si la tigaie 
sau in cuptor fara punga ieste un deliciu.
Acesta ieste puiul gustos si moale il puteti servi cu garnictura preferata.
Pofta buna !!!


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu