joi, 19 noiembrie 2015

Biscuiti ,,Ochi de Ingeri"

Ingrendiente :
240 g de faina
50 g nuca de cocos
150 g unt 
2 galbenusuri de ou
70 g zahar pudra
1 buc. esenta de vanilie
sare un virf de cutit
1 lingura coaja de lamie rasa
100 g dulceata  
Prepararea:
Acesti biscuiti sunt foarte deliciosi si se topesc in gura merita de incercat nu numai de sarbatori,sunt usor de pregatit si usor dispar din fata ochilor :) spor la gatit!!!
Intr-un bol se pun toate ingrendientele in afara de faina.
Amestecam bine ingrendientele si adunam aluatul.
Se face o bila mare si se pune in frigider pe 2 ore.
Dupa 2 ore incepem a da forma biscuitilor ,aluatul se taie bucati mici si facem bilute .
Pe o tava cu hirtie de copt asezam bilutele din aluat .
Cu degetu mare sau cu citoru se face o adincitura in mijlocu fiecaruia.
Se incalzeste cuptorul la 200° si se coc timp de 10-12 min.
Pina incep usor sa se rumeneasca.
Dupa se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra.
In fiecare adincitura se adauga dulceata dupa gust,se lasa peste noapte ca sa se usuce 
dulceata.Asa va fi mai usor de mincat si sa nu va murdariti sau sai puteti aseza intro cutiuta.
Din cantitatea scrisa iese numa bine o tava plina de biscuti ,dar va recomand sa dublati cantitatea finca sunt atit de fragede aromate ca nu vor sta mult timp .
Pofta buna!!!


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu