miercuri, 5 octombrie 2016

Supa cu dovleac

Ingrendiente:
300 g dovleac
1 bostanel
1 ceapa
1 cartof
1 morcov
1 radacina de patrunjel
1 frunza de dafin
200 ml frisca
2 l apa fiarta
ulei 
sare
Prepararea:
Aceasta supa este gatita cu 7 legume se face usor si gustos.E toamna si rece si un bol de supa ne face bine pentru mari si mici.Aroma eii ne face o pofta nebuna si va zic spor la gatit.
Legumele se curata si se spala.
Intr-o cratita se pune toate legumele taiate cubulete.
Adaugati 3 linguri de ulei si caliti legumele 5 min.
Apoi peste ele se toarna 2 litri de apa fiarta.
Adaugam frunza de dafin si se lasa la foc mic 15 min
Cind legumele sunt gata se adauga frisca si scoate frunza de dafin mixam legumle
cu ajutoru unui blender.Spre sfirsit adaugam sare dupa gust.
Supa crem e gata se poate de gatit si cu bulion si fara frisca.
Serviti cu drag!!!

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu