miercuri, 14 octombrie 2015

Tarta cu nuci de pecan

Ingrendiente:
Pentru aluat:
250 g de faina
100 g de unt
130 g de zahar
1 ou
Pentru umplutura:
90 g de zahar brun
100 g de ciocolata neagra
40 g de unt
6 cl de frisca
3 oua
100 g nuci de pecan
Prepararea:
Cind aveti toate ingrendietele pe masa incepeti a pregati tarta !
Intr-un bol se pune untul moale la temperatura camerei si se bate cu zaharul ,
apoi se adauga oul.
Bateti pina devine o crema si adaugam faina ,se framinta aluatul.
Cind e gata se pune in frigider la rece.
Cit aluatul sta la rece gatim umplutura : pe baie de aburi punem
zaharul brun untul,ciocolata.
Se mesteca bine cu un tel pina se topesc toate ingrendiente,
si spre sfirsit se adauga ouale si frisca.
Aluatul se scoate din frigider se intinde cu citoru si se pune in tava.
Cu o furculita gaurim aluatul.
Umplutura se toarna peste aluat,incalzim cuptorul la 185 ° si se coace tarta timp de 20 min.
Scoatem tarta din cuptor si punem peste ea nucile apoi dinou se lasa in cuptor 15-20 min.
Daca doriti pudrati tarta cu zahar pudra dupa ce se raceste.
Este o tarta delicioasa si cu gust de ciocolata ,am descoperit aceasta reteta pe un blog francez
care ma inpresionat foarte mult!
Va doresc pofta buna!!!




























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu