marți, 27 decembrie 2016

Fursecuri cu untura

Ingrendiente:
1 ou
1 lamie
100 g unt
100 g zahar
100 g untura
100 g maioneza
100 g zahar pudra
500-550 g de faina


Prepararea:
Intr-un bol se pun toate ingrendientele tinute la temperatura camerei inafara de faina.
Se mixeaza bine cu mixerul.
Apoi adaugam coaja rasa de la lamie.
Si incepem a framinta aluatul adaugind cite un pic de faina.
Va iesi un aluat molcalut ce nu se va lipi de mini si se baga la frigider 
pe noapte daca nu dispuneti de timp il puteti lasa pe 2 ore sa se odihneasca.
Se scoate din frigider si se inparte in 8 bucati.
Punem masina de tocat carne si forma pentru fursecuri.
Adaugam cite o portie de aluat.
Si incepem a face fursecurile.
Se pun pe tava tapetata cu hirtie de copt.
Din portia data vor iesi 2 tave .
Se coc in cuptoru preincalzit la 200 ° timp de 20 min pina devin abia abia aurii.
Cind partea de jos devine mai rumena atunci fursecurile sunt gata.
Dupa ce sunt coapte se pudreaza cu zahar pudra.
Le puteti patra intr-o cutie de metal sau un vas de sticla acoperit.
Fursecurile sunt gata serviti cu drag!!!




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu