luni, 23 februarie 2015

Pui ca la Kiev

Ingrediente:
1 piept de pui
150 g de unt
2 oua
Faina 
Pesmeti
Ulei
Sare
Piper
Usturoi
Marar

Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala se usuca cu hirtie de bucatarie.
Apoi il feliati frumusel (mie mia iesit 5 bucati)
Si il bateti cu ciocanul de batut carnea, intre pui punem pelicula.
Pregatim umplutura:
Untul se tine la temperatura camerei ,tocam mararul marunt se piseaza 2 catei mici de usturoi punem sare piper dupa gust.

Amestecam toate ingredientele si faceti 5 batonase de unt.
Se scoate pelicula de pe pui  se sareaza pipareaza si punem in mijloc cite un batonas  de unt.
Dupa care rulati bucata de carne cit mai strins .
Bateti ouale .


Tavaliti fiecare roulou de pui prin faina,apoi prin ouale batute si la final prin pesmeti.
Incalzim uleiul .
Puneti-le la prajit,in ulei bine incins,pina ce capata o culoare frumoasa rumen-auriu.
Cind sunt gata le scoateti si lasati-le pe un servetel de bucatarie ca sa se scurga surplusul de ulei.
Puneti pe farfurie si serviti cu orce garnitura sau salata care va pofteste inima.
Succes la pregatire si Pofta mare!!!













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu