joi, 19 februarie 2015

Suc natural cu fructe si legume

Sucurile de fructe şi legume sunt adevărate concentrate de vitamine, 
minerale, oligoelemente şi acizi organici. 
Ele convin atât persoanelor sănătoase cât şi celor 
cu probleme de sănătate.
Suc de măr, morcov  şi portocala. 
Măr - valoare calorică marcată 128 calorii la 100g - tonic muscular şi a sistemului nervos, diuretic, antireumatismal, hipocolesteromiant, răcoritor, digestiv, antiseptic intestinal, stimulent şi decongestiv hepatic, laxativ, depurativ sanguin, reântineritor al ţesuturilor.
Morcov - tonic, remineralizant, antianemic, sporeste numărul de globule roşii şi hemoglobina, întăreste imunitatea naturală, antiputrid şi cicatrizant gastric şi intestinal, fluidifiant biliar, favorizează lactaţia.
Portocalele au proprietati foarte bune pentru organism, ajuta la scaderea in greutate dar si la detoxifierea corpului. Contin o cantitate importanta de fibre si deci ajuta la curatarea intestinelor si mai ales a colonului. Au efect de regenerare a tesuturilor si organelor care au fost deteriorate.
Cei care sufera de anemie, afectiuni respiratorii, inflamatii, infectii si afectiuni cutanate trebuie sa consume portocale deoarece aceste fructe prin substantele pe care le contin sunt foarte utile in combaterea acestor probleme de sanatate.
Portocalele - ajuta la scaderea colesterolului si eliminarea grasimilor si toxinelor din organism. Au proprietati anti-inflamatorii, diuretice, anti-piretice, anti-cancerigene, anti-acide, de curatare a organismului si detoxifiere a sangelui.

Savurati cu placere !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu