vineri, 20 februarie 2015

Vinete umplute cu legume


Reteta e preluata de pe blogul http://www.bucatareselevesele.ro
Ingrendiente :
2 vinete
1 ardei rosu
1 ceapa rosie
2 morcovi
150 g de cascaval
100 g de ciuperci
sare
piper
ulei
patrunjel verde
1 ou
1 ling sos de soia



Vinata se taie in doua pe lungime.

Se scobeste in mijlog.


Barcutele optinute se presoara cu sare si se ung cu ulei se pun in cuptoru timp de 15 min
.

Pregatim umplutura:
Ceapa tocata  si morcovul se caleste cu un pic de ulei.

Adaugam ciupercile taiate marunt si se caleste inpreuna cu ceapa,morcov,ardeiul taiat marunt.


Se adauga sosul de soia si vinata taiata bucati mici.


Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la foc incet pina se imoaie  legumele.Apoi se scoate de pe foc si se lasa sa se racoreasca.
Batem 2 oua.
Adaugam oule batute si patrunjelu tocat marunt.
75 g de cascaval.
Umplem barcutele cu umplutura. 

Si le  presuram cu cascaval din belcug.

Se pun iarasi la cuptor pe 10 min.
 
Pina se topeste cascavalul si se gratineaza.

Se servesc calde cu un sos picant.
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu