miercuri, 25 februarie 2015

Supa crem din dovleac

Pentru cei ce iubesc supele!
Ingrendiente:
1 dovleac
1 ceapa
1 morcov
3 cartofi mici
200 g de cascaval moale
sare piper dupa gust
Mod de pregatire:
Legumele se curata si se spala bine in primul rind.
Le taiem sub forma de  cubulete si le punem intro cratita cu apa la fiert.
Cind incep a fierbe se stringe spuma de pe suprafata apei.
Legumele ferb timp de 20 min.
Se ia un blender si se mixeaza .
Cind supa e cremoasa adaugam in ea crema de brinza.
Mai mixam odata ca sa se topeasca toat brinza,adaugati sare si piper dupa 
gust  si lasam inca 5-10 minute la foc incet.
Cam asa arata supa o serviti cu pine prajita o puteti decora cu marar sau seminte de dovleac,in loc de mamar puteti folosi si patrunjel.
Serviti cu drag si pofta mare!!!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu