miercuri, 17 februarie 2016

Briose cu morcovi

Ingrendiente:
20 buc.
250 g morcovi 
200 g faina de migdalii
60 g faina
1 plic praf de copt
4 oua
60 ml ulei 
100 g zahar
sare un virf de cutit
Pentru Crema:
100 ml smintina
100 g mascarponi 
50 g  zahar
Prepararea:
Daca doriti sa bucuratii copii va propun astazi niste briose pufoase si moi cu crema deasupra.
Sunt sanatos gatite si un mare plus in comert nu gasim asa bunatate.
In primul rind se incalzeste cuptorul la 180° si radem morcovii.
In bol se pune ouale sare zahar si ulei.
Se mesteca pina se topeste zaharul e nevoie de un robot sau mixer.
Dupa se adauga faina prafu de copt si faina de migdalii.
Apoi la sfirsit adaugam si morcovii .
Cam asa arata si aluatul pentru briose.
In forma pentru briose asezam hirtiutele pentru briose.
 Punem in fiecare forma cite 1 lingura jumate de aluat.Se baga la cuptor sa se coaca 25-30 min
se face si testul cu cutitul daca iese cutitul curat atunci briosele sunt gata.
Cit se racesc briosele se gateste crema.
Batem bine smintina cu mascarponi si zahar.
Deja puteti decora briosele dupa dorinta.
Daca doriti le puteti pudra usor cu zahar pudra fara crema .
Pofta buna!!!

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu