luni, 1 februarie 2016

Ciorba cu inimi de pui

Ingrendiente:
400 g inimi de pui
2 morcovi
3 cartofi
1/2  ardei rosu
1 ceapa
1 frunza de dafin
1 legatura de patrunjel
1 legatura de marar
Pentru perisoare:
2 oua 
8 linguri de gris
1 lingura de ulei
sare
Prepararea:
Se spala bine inimile de pui si se pun la fiert.
Peste ele adaugati apa fiarta.
In apa puneti o frunza de dafin o ceapa daca doriti citeva boabe de piper negru.
Cit fierbe carnea se ia spuma de cit e nevoie,intre timp se taie legumele.
Tocam si patrunjelu cu mararu proaspat.
Cind nu mai iese spuma din carne se pun toate legumele.
In perioada cind fierb legumele se fac perisoarele:
Separam albusu cu galbenusu si se bat bine albusu cu un praf de sare.
Galbenusele se amesteca cu ulei si un pic de sare,apoi adaugam
galbenusu peste albus si amestecam incet.
La sfirsit adaugam grisul si se amesteca usurel .
Compozitia data se pune la frigider pe 15 min sa se odihneasca.
Apoi se da forma de perisoare si se fierb in apa aparte.
Legumele sunt gata adaugam patrunjelu si mararu tocat in ceorba.
Adaugam sare dupa gust .Ciorba este gata.
Pofta mare!!!

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu