joi, 11 februarie 2016

Tarta cu dovlecel si brinza feta

Ingrendiente:
1 aluat foietaj
1 dovlecel verde
1 ceapa
4 oua
200 ml frisca
200 g brinza feta
ulei
piper
Prepararea:
Este o tarta usor de gatit!Se poate de servit cu o salata sau chiar si la mic dejun calda sau rece.
Se taie ceapa si dovlecelul.
In tigaie se pune uleiul si calim un pic ceapa cu dovleceii inpreuna.
Aluatul se pune pe o tava si cu furculita il intepam .
Asezam in el legumele calite .
Intr-un bol amestecam ouale cu frisca si adaugam piper nu e nevoie de sare
finca brinza e sarata.
Brinza feta se taie cubulete si se pune peste legume in tava.
Spre sfirsit se pune frisca batuta cu ou.
Se coace la temperatura de 200° timp de 25-30 min.
Pofta buna!!!

















2 comentarii: