marți, 19 aprilie 2016

Ciuperci cu praz in sos de smintina

Ingrendiente:
500 g ciuperci
500 ml smintina
2 praz mari
1 frunza de dafin
ulei
sare piper
Prepararea:
Ciupercile si prazul se spala cu multa apa.
Se pun pe un prosop sa se scurga si incepem a taia legumele dupa dorinta.
In tigaie se pune frunza de dafin ulei si ciupercile.
Se tin pe foc pina scade sucul .
Apoi peste ciuperci adaugam prazul taiat.
Mestecam cu o lingura de lemn si se lasa pe foc 5 min. Prazul va fi crocant 
daca il lasati mai mult timp se va inmuia.
Adaugam smintina.
Condimentam cu sare si piper dupa gust se lasa la foc in cet 5-10 min.
Si ciupercile sunt gata de servic cu orce garnitura dupa dorinta.
Noi am servit cu paste .
Pofta mare!!!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu