miercuri, 6 aprilie 2016

Peste cu ceapa si sos de rosii

Ingrendiente:
600 g peste
6 cepe mari
3 morcovi mari
500 g piureu de rosii
5 linguri de faina
ulei
sare
piper
2 frunze de dafin
citeva boape de piper negru
Preparearea:
Pentru cei ce iubeste pestele va recomand o reteta usora si gustoasa. 

Pestele se trece prin apa apoi se sterge cu servetele de bucatarie se sareaza se pipareaza.
Faina se pune intr-o farfurie si trecem prin ea pestele.
Se prajeste pe tigaie fiecare parte.
Pregatim sosul: cepele se curata se taie cubulete.
Morcovii se rad prin razatoare.
In tigaia ferbinte cu ulei calim ceapa .
Apoi adaugam si morcovii.
Cind sunt caliti si morcovii se adauga piureul de rosii, sare, piper.
Se lasa pe foc incet 10 min apoi asezam cite o bucata de peste in sos.
Cu o lingura de lemn sufundam bucatile de peste in sos.
Adaugam frunzele de dafin si boabele de piper negru.
Punem capacul pe tigaie si se lasa la foc mic timp de 30 min.
din cind in cind trecem cu lingura sa nu se lipeasca.
Acesta este rezultatul final lam servit cu piureu de cartofi .
Va zic pofta buna!!!






















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu