marți, 26 aprilie 2016

Prajitura cu mousse de brinza


Ingrendiente:
500 g brinza moale
3 oua
100 g zahar
1 pastaie de vanillie
250 g biscuiti
50 g de unt moale
fructe pentru decoratie
Prepararea:

Biscuiti se marunt in robot.
Apoi intr-un bol se amesteca cu untul inpreuna .
Dupa se pun pe o tava tapetata cu hirtie ,facem blatul din biscuiti.
Si se preseaza , punem tava in frigider pina gatim moussul de brinza.
Se pune brinza zaharul galbenusurile de ou si seminta de la pastaia de vanilie
Le amestecam bine pina se topeste zaharul.
Albusul de ou se bate si el pina devine alb si lucios.
Adaugam cite o lingura de albus in crema de brinza se mesteca incet .
Dupa ce am omogenizat brinza cu albusul de ou se toarna compozitia in tava.
Nivelam totul sa fie de acelas nivel crema .
Coacem prajitura in cuptoru incalzit la 180° timp de 35-40 min pina devine usor usor rumena.
Lasati  sa se raceasca in cuptor.
Dupa se pune la rece pe o ora sau doua.
Inainte de a se servi se decoreaza cu fructe dupa dorinta.
Pofta buna si serviti cu drag!!!






















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu