sâmbătă, 14 martie 2015

Ardei umpluti cu pui

Ingrendiente:
3 ardei mari
1 piept de pui
1 bostanel
2 cepe
1 legatura de patrunjel
1 borcan de ciuperci
6 felii de cascaval
1 lingura de paprica
sare
piper
ulei
Prepararea :
Ceapa ,bostanelul si pieptul de pui se taie cubulete.
Incepem a cali ceapa.
Cind devine aurie adaugati bostanelul.
Apoi adaugam ciupercile.
Pieptul de pui taiat cubulete se pune intr-un bol.
Spalati bine ardeii si se taie in 2 .
In bol se pun toate ingrendientele.
Le mestecam inpreuna cu lingura.
Umplem frumusel fiecare bucata de ardei.
Le asezati intro tava.
In tava punem un pic de apa.
Peste fiecare ardei se adauga cite o felie de cascaval.
Introduceti tava in cuptoru incalzit 180° .
Timp de 35-40 min.

Pofta mare!!!

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu