vineri, 6 martie 2015

Panna cota cu mango

Ingrendiente:
Pentru panna cota:
200 ml de frisca 30%
2 linguri de zahar
1 plic de zahar vanilat
1 plic de gelatina 9 g
Pentru sos de mango:
2 linguri de zahar
1 mango copt
4 linguri de apa
Prepararea:
Intr-un va se pune frisca si zaharul si il aducem pina la fierbere.
Apoi adaugati vanilia daca aveti un baton de vanilie puneti seminta din el.
Adaugati gelatina si lasati pe 5 min.
Cind se raceste turnati frisca in pahar sau in forme si se pune la frigider.
Gatim sosul din mango.
Se curata fructul si se taie cubulete.
Intrun vas se pune cu 2 linguri de zahar si 4 de apa la fiert.
Si se fierbe 5min.
Mango il mixam cu blenderul pina optinem un sos .
Cind este rece se pune peste panna cota .
Pofta buna!!!



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu