marți, 24 martie 2015

Prajitura de post cu morcovi

Ingrendiente:
3 morcovi
1 mar
1 pah. de ulei
1 pah. suc de portocala
1 pah. de zahar
1 pah. de nuci macinate
1 pliculet praf de copt
1 lingurita de scortisoara
1 lingura de otet
2 pliculete de vanie
3 pahare de faina
Prepararea:
Prajitura iese delicioasa si aromata .
Intr-un bol punem uleiul sucul de portocale zaharul si vaniliia.
Puneti sare si mestecam totul inpreuna pina se topeste zaharul.
Morcovul si marul se curata si se trece prin razatoare.
Nuca se marunta si ea.
Dupa ce sa topit zaharul se adauga faina,praful de scortisoara .
Praful de copt si otetul.

Mestecam totul bine .
Apoi adaugati nuca maruntita.
Si spre sfirsit adaugam morcovul si marul ras.
Dupa ce este aluatul gata se pune intro tava tapetat cu ulei si faina
eu am pus hirtie de copt.
Cuptorul se incalzeste la 180° si se baga tava la copt timp de
45-50 minute si pina trece testul scobitorii.
Se lasa prajitura sa se raceasca apoi se taie si se pudreaza cu zahar 
pudra.
Pofta buna si un post usor mai departe!!!























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu