Ingrendiente:
1 pah. de apa gazata
1 pah. de ulei
1 pah. de nuci
1 pah. de duciata
1 pah. de zahar
2 pah.jumate de faina
1 pliculet de zahar vanilat
1 plicutel praf de copt
4 Linguri de cacaua
Prepararea:
Intr-un bol turnati apa si zaharul amestecati pina
se topeste zaharul.
Apoi adaugam uleiul.
Acelasi lucru facem si cu dulciata.
In alt bol punem toate ingrendinetele uscate.
Si le adaugam peste ingrendientele ude.
Mestecam bine.
La sfirsit se marunteste nucile.
Le adaugam si pe ele.
Punem aluatul in forma de silicon.
Incalzim cuptorul la 185°
Si se coace timp de 25-30 min.Incercati cu un virf
de cutit daca e gata checul atunci cutitul va iesi
uscat daca nu e copt va fi umed si il mai lasati in
cuptor 10 min.
Pofta mare !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu