miercuri, 25 martie 2015

Supa alba cu pui

Ingrendiente:
2 esalote
1 morcov
1 cartof mare 
100 g de ciuperci.
1 piept de pui
300 g de smintina
3 linguri de ulei
1 mina de marar proaspat
sare ,piper.
4-5 linguri de amidon sau faina
Prepararea:
https://magiadinbucatarie.wordpress.com/2015/03/23/supa-alba/
In cratita unde veti gati supa se pune ulei si esalotele cu morcovul taiate bucati.
Calim bine legumele si adaugam puiu taiat bucati.
Dupa ce incepe a se rumeni carnea se adauga cartofii si ciupercile.
Adaugati apa peste toate legumele si o frunza de dafin.Se 
lasa sa fiarba la foc incet pina sunt gata cartofii.
Intre timp ne ocupam de smintina,intr-un bol punem smintina 
amidonul sare piper si 1 pahar cu apa rece si mestecam bine pina 
nu mai sunt cocoloace.

Peste legumele ferte adaugam smintina pregatita amestecam in continu
si lasam cratita la foc inca 10 min.
Se toaca mararul si se pune peste supa .
Se serveste cu crutoane .
Pofta buna !!!












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu