joi, 26 martie 2015

Tocanita cu ardei si rosii

Ingrendiente:
4 rosii mari
4 cepe mari
4 ardei grasi
ulei
sare 
piper
estragon
Prepararea:
Este o reteta simpla dar gustoasa si imi aminteste de Moldova.
Ardeii se spala se coc si se curata.Ceapa la fel se curata se spala si se taie cuburi.
In tigaia incalzita adaugam ulei si incepem a cali ceapa pina se incepe a se  rumeni.
Rosiile se spala si ele se taie cubulete si se adauga peste ceapa.
Si amestecam din cind in cind.
Apoi punem capacul si lasam la foc incet 20 min.
Intre timp pregatim ardeii si se adauga peste rosii .
Se amesteca si lasam sa se inabuse mai departe.
Dupa 15 min se adauga sare ,piper ,si estragon.
Cei ce nu tin post la sfirsit mai pot adauga citeva oua.
Spor la gatit si Pofta mare!!!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu