vineri, 13 martie 2015

Gratin de conopida si brocoli

Ingrendiente:
1 conopida mica
1 brocoli mic
3 cartofi
200 g de lardon afumat
100 g de cascaval
4 crenvuste afumate
200 ml de frisca sau smintina
sare, piper
Prepararea:
Se spala legumele ,brocoli si conopida se desfac 
in bucati mici si se pune la fiert.
Bucatile de lardon se prajesc intr-o tigaie.
Apoi se pune un strat in forma.
La fel procedam si cu crenvustele.
Dupa ce au fiert legumele se lasa sa se raceasca ,
cartofii se curata si se taie felii.
Se aseaza pe rind un strat de cartofi unul de conopida 
si brocoli.
Intr-un bol punem frisca sare piper apoi se toarna peste legume.
La sfirsit se adauga si cascavalul ras.
Incalziti cuptorul 200° .
Se coace timp de 25-30 min.
Pofta buna!!!!

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu