sâmbătă, 14 martie 2015

Gaufre cu cartofi

Ingrendiente:
3 oua 
300 g de cartofi
160 g de faina
30 g unt
1 pliculet praf de copt
200 ml de frisca
sare
1 lingura de ceapa verde
Prepararea:
Cartofii se fierb se curata si se rad prin razatoare.
Intre timp ce gatim aluatul se pune aparatu de 
gaufre la incalzit.
In bol se pune ouale si frisca .
Sare si se bat bine.
Adaugati untul topit.
Se mesteca bine apoi adaugati cartofii.
Adaugati praful de copt jumate de pliculet.
Ceapa verde uscata.
Si cite un pic adaugam faina.
Aluatul e gata.
Se pune cite o lingura de aluat in fiecare forma.
Inchideti aparatul si le coaceti pina devin rumene.
Le puteti servi cu smintina si cu somon afumat.
Pofta buna !!!




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu