miercuri, 25 martie 2015

Vinata imbracata

Ingrendiente:
4 vinete mici 
2  piepturi de pui
1 ceapa 
2 catei de usturoi
1 mina de patrunjel
2 oua 
4 linguri de pesmeti
sare , piper
Prepararea:
In primul rind vinata se spala si se pune la copt pe o tava.
Cit timp vinata se raceste pregatim carnea.
Pieptul de pui se taie bucati si se toaca marunt.
In carnea tocata adaugam pesmetii,2 oua ,sare,piper ,patrunjelul tocat.
Vinata se curata .
Incepem a inbraca vinat,intindem pe masa o banda de celofan.
Apoi la mijloc puneti citeva linguri de tocatura.
Si se niveleaza ca o clatita .
Peste tocatura punem vinata.
Si incepem a invali vinata cu tocatura.
Se ia o tava se unge cu ulei sau puteti folosi hirtie de copt si aranjati vinata .
Se introduce tava la cuptoru incalzit 200 ° timp cit vinata capata
o culoare aurie.
Se serveste cu  salata sau legume gatite la vapori.
 
Pofta buna !!!




















2 comentarii: