sâmbătă, 14 martie 2015

Vinete cu feta

Ingrendiente:
3 vinete 
2 catei de usturoi
4 rosii
1 mina de patrunjel
1 legatura de ceapa verde
200 g de brinza feta
ulei
sare
Prepararea:
Vinata se spala se taie rondele .
Apoi se sareaza cu sare si se lasa 30 min sa se scurga.
Se ia un servetel de bucatraie si se aseaza vinata .

Puneti tiagaia pe foc si prajim rondelele de vinete pe
o parte si pe alta.
Taiati rosiile cubulete dupa ce sunt spalate.
Tocam patrunjelul si ceapa.
Feta se taie cubulete .
Si se pune toate ingrendientele peste vinata.
Cateii de usturoi se piseaza sau tocatii marunt.

Amestecam salata daca doriti adaugati sare.
Pofta buna !!!















2 comentarii:

  1. Faina tare reteta, eu ador vinetele si cred or sa-mi placa si gatite astfel.
    Si vreau sa mentionez, ca faci niste poze tare bune si atit de vii!
    De parca as asista la procesul de preparare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ceslava de apreciere!!!!Itradevar reteta e perfecta si delicioasa tare noi o adoram mult!!!

      Ștergere